Festa Major de Sant Andreu de la Barca

El passat dia 31 d’agost va començar la festa major de Sant Andreu de la Barca amb el tradicional pregó que es realitza davant de l’ajuntament. Algunes entitats del poble van participar per poder mostrar una mica a què es dediquen, per part nostra, vam realitzar un p4.
L’endemà, 1 de setembre, es va poder realitzar la nostra primera actuació de Festa Major a Sant Andreu de la Barca, també va ser especial per ser la primera que realitzem en solitari (encara que vam poder comptar amb l’ajuda de voluntaris que provenien de diverses colles de Catalunya).
L’actuació va començar a les 12 del migdia amb el clàssic p4. Posteriorment es varen poder realitzar: un 3d6, un 4d6 i un id3d6a. Abans de finalitzar l’actuació es va posar a ploure, però encara així, la climatologia no va impedir seguir realitzant l’últim castell, un p4.

Volem agrair a totes aquelles persones que van poder venir i ajudar durant l’actuació. També als mitjans de comunicació i a aquells que simplement van venir per poder gaudir.

DSC_0757

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s